Ресторант

Главният готвач на ресторант Анел и неговият професионален екип влагат целия си опит и усърдие, за да Ви въведат в едно  изключително кулинарно пътешествие. В хотел Анел ще намерите някои от най-вълнуващите и интересни менюта в София, поднесени по най – оригинален начин. Заповядайте и опитайте страхотна кухня, приготвена по специални рецепти, събирани по целия свят от нашите всеотдайни и професионални готвачи, както и внимателно подбраните вина към всяко едно отделно ястие, които ще пленят Вашето въображение.

Меки кафяви и пастелни цветове, дървени мебели, картини, нарисувани от четките на известни български художници, ръчно изработените пластики създават невероятна атмосфера и стил, която се допълва от панорамната гледка към Витоша. Всяка вечер от 20:00 ч. до 22:00 ч. може да се насладите на нежните звуци на рояла и майсторските изпълнения на нашия пианист. Изисканата обстановка и изключителните кулинарни предложения ще превърнат всеки прием в събитие, за което дълго ще се говори.

ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА

Формуляр за запазване

За да запазите Ресторант Анел, попълнете коректно долните полета. Ще се свържем с Вас в рамките на няколко часа, за да потвърдите резервацията.

    ДаНе

    За резервации и повече информация можете да се свържете с Ресторанта
    на e-mail: restaurant@hotelanel.com

    Ресторант Анел е отворен всеки ден от 12:00 ч. до 23:00 ч.